Kira

En toen kregen wij onze pup Kira Oud Duitse Herder. Toen ze ongeveer een jaar was hebben wij de hulp van Roos moeten inroepen. Kira was vreselijk

aan het blaffen naar alles en iedereen. En als wij naar buiten wilden zonder haar dan deed ze heel lelijk en wilde zelfs bijten.

Dit gedrag is dankzij de hulp en adviezen van Roos over. Het blaffen is helaas nog niet helemaal over maar met de adviezen van Roos wel een heel stuk minder. Een blafband met een geurtje wilde bij haar echt niet helpen en nu hebben wij een alternatief waarmee wij haar rustig houden binnen in huis.

Op het moment heeft ze weer een ander naar trekje waar wij met Roos weer mee aan de slag gaan. Wij hebben veel vertrouwen in Roos.
 

Rene & Marja Schipper

Onze mooie en lieve Duitse Herder is nu 10 maanden en zit volop in de pubertijd. Ze kwam bij ons als kleine pup en we hebben veel met haar gewandeld en haar met andere honden kennis laten maken. Ze heeft vanaf het begin losgelopen op verschillende locaties.  Het ging erg goed tot zij sommige situaties spannend vond. Het begon met het blaffen aan de lijn bij het zien van andere honden tot zij vervolgens los hetzelfde deed. Daardoor kwam zij niet bepaald vriendelijk over. Je gaat van alles doen om het te verbeteren, alle goed bedoelde adviezen aangehoord en soms ook uitgeprobeerd. Wandelen werd hierdoor minder leuk, tot ik Roos zag en zij mij haar hulp aanbood. Na een gesprek bij ons thuis kregen wij een plan van aanpak opgestuurd. Door haar op een andere manier te benaderen en de adviezen van Roos op te volgen is onze jonge hond nu een vrolijke en vriendelijke puber. Zij loopt los lief mee, weet hoe zij langs andere honden moet lopen aan de lijn en hoe zij andere honden moet benaderen of met rust moet laten. Wij hebben geluk gehad met deze hulp en zijn ontzettend blij met onze mooie lieve hond. Dankjewel Roos!

Moon

Wij kregen het nieuws een pup uit te mogen kiezen en voor ik het wist was Moon onderdeel van ons gezin. Een pup met een hoog knuffelgehalte en ook lekker wat pit. Niet echt een makkelijke combinatie om consequent te blijven kan ik je vertellen. Roos heeft dag in dag uit ontzettend geholpen met het begeleiden van Moon als pup. Doordat zij zo betrokken was kreeg ik ook echt het vertrouwen in Moon en mijzelf. Zo weinig dat ik had met honden, hoe zeker ik nu in mijn schoenen sta wat betreft zijn opvoeding en daar heeft Roos een groot aandeel in. Haar werkwijze door middel van het positief benaderen plukt echt zijn vruchten af en houdt het voor jou en je pup of hond leuk. Moon is inmiddels geen 7 weken meer maar 6 maanden oud. Doordat we zo sterk zijn begonnen in de tijd dat Moon een pup was met Roos aan onze zijde zullen Moon en ik allebei zelfverzekerder de puberteit in gaan.

Cindy

Tommy

Ik hoorde  via via over Roos. Bijzonder vond ik dat ze aan huis komt de eerste keer. In mijn omgeving, waar mijn pup zich bevindt dat was fijn en wenselijk. D.m.v. vragen stellen en de hond en ons gezin te observeren, kregen wij tips en een actieplan. De tips werkte super! De keren daarna hebben we elkaar ontmoet in Hilversum op de Hoorneboegse heide waar wij veel leerden over hoe om te gaan als wij andere honden tegenkwamen, hoe wij de hond bij ons houden en hoe hem terug te roepen. Na 6 ontmoetingen met Roos hebben wij een goed luisterende pup en ben ik als hondeneigenaar niet meer onzeker. Roos is goed te bereiken voor vragen als je het even niet meer weet. Een echte aanrader en een dikke 10.

Sabine, Levi en Tommy